Servis

Servis: ja ću primiti Vaš nalog putem elektronske pošte ili telefona (u tekstovnom ili grafičkom formatu), javiti cenu i sigurno obaviti posao na vreme. Ja ću s radošću odgovoriti na sva pitanja vezana za moje usluge.

Kvalitet: visoko ekonomsko obrazovanje, poznavanje specifike Rusije i Srbije, kao i odgovornost, posvećenost i preciznost omogućavaju mi da radim za Vas vrhunske prevode.

Poverljivost: sadržaj tekstova i pregovora u svakom slučaju NEĆE biti objavljen. Glavni cilj moga rada je da zaslužim i sačuvam Vaše poverenje.

Ekonomija: prevodi se rade po povoljnim cenama, koje se formiraju individualno. Popusti se daju redovnim klijentima.

Pri prevođenju koristim: laptop, lični računar, neograničeni pristup internetu visoke brzine, Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), ABBYY Fine Reader, Adobe Acrobat, itd.

Obrazovanje: Diploma ekonomskog fakulteta Južnog federalnog univerziteta (Rostov-na-Donu, Rusija). Studijski program: menadžment organizacije. Zvanje: menadžer.

Hobi: putovanja, muzika, sport, kučni ljubimci.

PREDUZETNIK

Imam status Preduzetnika u Ruskoj Federaciji. Članom 23. Građanskog zakonika Ruske Federacije utvrđeno je da svaki građanin ima pravo da se bavi preduzetničkom delatnošću bez osnivanja pravnog lica sa državnom registracijom preduzetnika.

U nastavku su navedeni detalji za plaćanje i dokumentacija koja potvrđuje registraciju preduzetnika. Možete dobiti datoteke sa potpunim informacijama i bez vodenih žigova na zahtev. NE pružam skenirane kopije lične karte, podatke iz pasoša itd.

 

 

Svedočanstvo PIB

Svedočanstvo PIB

 

 

List zapisa JDRP

List zapisa JDRP

 

 

Patent

Patent

 

 

Obaveštenje o registraciji kod poreskog organa

Obaveštenje o registraciji kod poreskog organa

 

Državni Ermitaž. Sankt Peterburg, Rusija.

ermitaz